ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Tο DELOINON είναι δημιούργημα της PR Foods Ltd, μίας εταιρείας που ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό το εμπόριο και κυρίως τις εξαγωγές των διατροφικών θησαυρών της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

Στα ταξίδια μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο, γνωρίσαμε εμπνευσμένους παραγωγούς και δημιουργούς καινοτόμων προϊόντων.

Γνωρίσαμε ανθρώπους που με μεράκι, κόντρα στο ρεύμα, επένδυσαν στην αξιοποίηση γηγενών ποικιλιών μέσω ήπιων καλλιεργητικών πρακτικών και χαμηλής έντασης παραγωγική διαδικασία.

Είδαμε στην πράξη το πάντρεμα του παλαιού με το νέο και τη σύγχρονη τεχνολογία να υπηρετεί την παράδοση και τη γνώση του παρελθόντος.

Οι εμπειρίες που συσσωρεύτηκαν, από αυτή τη διαδικασία των αμέτρητων γευστικών δοκιμών και ταξιδιών, μας οδήγησε με ενθουσιασμό στο επόμενο βήμα.

Το DELOINON είναι το αποτέλεσμα μίας συνεχούς αναζήτησης νέων και παλαιών γεύσεων της μεσογειακής κουζίνας και η συγκέντρωση τους σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του οποίου μπορείτε να τις αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα από κάθε σημείο της Ευρώπης.

Το πάθος μας για τη ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ και το ΚΡΑΣΙ μπορεί από προσωπικό να κατέληξε επαγγελματικό όμως η φιλοσοφία μας παρέμεινε σταθερή.

Τα αξιόλογα προϊόντα θα σε οδηγήσουν σε αξιόλογους ανθρώπους και οι αξιόλογοι άνθρωποι θα σε οδηγήσουν με ασφάλεια σε αξιόλογα προϊόντα.

Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εξίσου περήφανοι και για τα προϊόντα μας και για τους δημιουργούς τους.

Άλλωστε η γεύση είναι έννοια υποκειμενική, η ποιότητα προϊόντων και ανθρώπων όμως όχι…

Καλή σας απόλαυση!