Η ιστορία μας ξεκίνησε πριν από περισσότερο από έναν αιώνα και βασίζεται στους ανθρώπους και το πάθος, όπως άλλωστε και κάθε σπουδαίο εγχείρημα. Ο Eusebio Picco, γιος καλλιεργητών ρυζιού, και η σύζυγός του Marianna μετακόμισαν από το Asigliano Vercellese στο San Genuario το 1878.

Το 1925 η οικογένεια Picco μετακόμισε στο Bianz, για να καλλιεργήσει ρύζι στο Cascina Torrone.

Το 1935 ο Benedetto Picco, το πέμπτο από τα έντεκα παιδιά, ανέλαβε τη διοίκηση του Cascina Belvedere και, όπως και οι προηγούμενες γενιές, μετέδωσε την τέχνη και το πάθος του για το ρύζι στον πρώτο γεννημένο Eusebio. Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε για την οικογένεια Picco, η οποία ποτέ δεν μετακόμισε ξανά από την Cascina Belvedere.

Στο Belvedere μέχρι σήμερα παραδίδεται από γενιά σε γενιά η εμπειρία και η αγάπη για τη γη, παράγοντας εξαιρετικό ιταλικό ρύζι.

Η γεωργική γη στο αγρόκτημα Belvedere, όπου έχει το νερό σε αφθονία, αποτελεί το ιδανικό έδαφος για την τέχνη της καλλιέργειας ρυζιού.

Το Cascina Belvedere χρησιμοποιεί μεθόδους καλλιέργειας που σέβονται τη γη, τα ζώα, τον αέρα και το νερό. Το ίδιο επίπεδο φροντίδας χρησιμοποιείται και για την έρευνα της ποιότητας του προϊόντος, με σκοπό την προσφορά γνήσιων και πολύ νόστιμων προϊόντων στο κοινό.

Το Cascina Belvedere είναι προσεκτικό στη λειτουργία του για την προστασία του περιβάλλοντος σε μία περιοχή η οποία έχει στραφεί στην επαναδημιουργία της τοπικής πανίδας. Ο καθημερινός σεβασμός για το περιβάλλον και η χρήση των παραδοσιακών μεθόδων καλλιέργειας έχουν ως αποτέλεσμα την πιστοποιημένη βιολογική παραγωγή των προϊόντων μας.

Πρόσφατη προσθήκη στο αγρόκτημα είναι το 50 KWH φωτοβολταϊκό σύστημα. Η Research Cascina Belvedere συνεργάζεται με τις κύριες ιταλικές εταιρείες σπόρων. Η έρευνα αναπτύσσεται επίσης μέσω πειραματικών δοκιμών καλλιεργειών στους αγρούς. Εκτός από την Cascina Belvedere κατέχει ένα πεδίο το οποίο χρησιμοποιείται για να πειραματιστεί στην παραγωγή νέων ποιοτήτων ρυζιού paddy.

Κάθε παρτίδα ρυζιού μπορεί να ανιχνευθεί από τους σπόρους ως το ράφι. Το προϊόν επεξεργάζεται λίγο κάθε φορά με το χέρι και το ελαφρύ του κέλυφος εξασφαλίζει καλύτερη πρόσληψη θρεπτικών συστατικών και πιο έντονη γεύση.