Η Daphnis & Chloe ιδρύθηκε σε ένα μικρό εργαστήριο ακριβώς κάτω από το λόφο της Ακρόπολης της Αθήνας το 2013.

Με έμπνευση από τη φυσική γενναιοδωρία της Μεσογείου και τις αγροτικές παραδόσεις, παρέχουμε σε επαγγελματίες σεφ και σε homecooks μαγειρικά βότανα και μπαχαρικά που είναι εκπληκτικά όπως η φύση αυθόρμητα αποφάσισε.

Χάρη στη γεωγραφική τους κατανομή και τη μικροκλιματική ποικιλομορφία, τα απομακρυσμένα βουνά και τα νησιά φιλοξενούν πάνω από 5.000 ποικιλίες φυτών, πολλά από τα οποία είναι ενδημικά.

Αυτός ο βοτανικός πλούτος μας επιτρέπει να προμηθευτούμε τοπικές ποικιλίες μεσογειακών μαγειρικών βοτάνων από τις περιοχές όπου φυσικά ευδοκιμούν καλύτερα.

Αμέσως μετά τη φύση έρχεται η χειροτεχνία: Κάθε βότανο έχει ένα μοναδικό χαρακτήρα και δίνει το καλύτερο του εαυτό μόνο όταν τον σεβαστείς.

Τα βότανα μας είναι αυστηρά επιλεγμένα και επεξεργασμένα με παραδοσιακές μη επεμβατικές μεθόδους, προκειμένου να διατηρήσουν τη μοναδική τους γεύση και άρωμα μέχρι την κουζίνα σας.

Αυτή η διαδικασία γίνεται δυνατή χάρη στους προμηθευτές μας, οι οποίοι είναι πολλά περισσότερα από αγρότες. Βάζοντας την ποιότητα πάνω από  την ποσότητα, είναι λάτρεις και υπέρμαχοι της θέλησης και των κύκλων της φύσης.