Η εταιρεία με διακριτικό τίτλο “Φενέα Γη” και λογότυπο “Δικότυλον” ξεκίνησε την δραστηριότητά της στις 27 Μαΐου 2015. Η έδρα μας είναι η Γκούρα στην περιοχή Φενεού της ορεινής Κορινθίας.

Βασικό μας μέλημα είναι η διατήρηση της άριστης ποιότητας των προϊόντων μας από την παραγωγή μέχρι την διάθεσή τους στον καταναλωτή. Για τον λόγο αυτό, εκτός από το μέρος της παραγωγής που οι ίδιοι παράγουμε, φροντίζουμε να προμηθευόμαστε τις ποσότητες που επεξεργαζόμαστε από παραγωγούς οι οποίοι είναι μυημένοι στης φιλοσοφία μας, καθώς και στην τήρηση συγκεκριμένων κανόνων και αρχών κατά την διαδικασία της παραγωγής.

Η ποικιλία των φασολιών “Βανίλια”, καθώς και η “Φάβα” από λαθούρι, έχουν αναγνωρισθεί ήδη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως ΠΟΠ/ΠΓΕ. Είναι αυτονόητο ότι στη διαδρομή μας θα μας απασχολήσουν κι άλλα προϊόντα της περιοχής.

Σεβόμενοι την ανάγκη αλλά και επιθυμία του κάθε καταναλωτή να διατηρεί υψηλά το διατροφικό του επίπεδο, εφαρμόζουμε παραδοσιακούς και οικολογικούς τρόπους απεντόμωσης των προϊόντων μας. Συγκεκριμένα τα προϊόντα της παραγωγής απεντομώνονται με κατάψυξη, αφού μετά απο γνωμάτευση του ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ η μέθοδος αυτή έχει κριθεί αποτελεσματική, ενώ παράλληλα θεωρείται ως μια οικολογική και φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος καταπολέμησης του βρούχου των οσπρίων, η οποία προσδίδει ανώτερη αξία στο προϊόν.