ΜΕ  ΠΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1890

Τα  καλά πράγματα είναι πάντα τα απλά. Αυτό είναι το μυστικό μιας επιτυχημένης εταιρείας.
Ο  Divella, από το 1890, είναι παραγωγός σκληρού σίτου: μια ιστορία που ξεκίνησε όταν ο Francesco Divella έφτιαξε τον πρώτο του μύλο για την άλεση σιτηρών στο Rutigliano, μια μικρή γεωργική πόλη κοντά στο Μπάρι. Με τα χρόνια, η καθημερινή δουλειά πολλών ανθρώπων έχει αποδώσει.

Έχουν  μετατρέψει την εταιρεία, τώρα στην τέταρτη γενιά της, σε έναν ακρογωνιαίο λίθο του  τομέα των τροφίμων στον κόσμο.

Η  αποστολή μας μπορεί να συνοψιστεί σε λίγα σημεία:

– Ποιοτικός έλεγχος, προσεκτική επιλογή πρώτων υλών και σύγχρονων τεχνολογιών.
– Προσοχή στην υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών.
– Σεβασμός στο περιβάλλον και κοινωνική ευθύνη

Τα  μεγάλα αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί με μικρά βήματα: το πρώτο εργοστάσιο Divella, αν  και μικρό, ήταν εφοδιασμένο με ένα ισχυρό γαλλικό μύλο, το οποίο έγινε το σύμβολο της εταιρείας. Κατά τη δεκαετία του ’80 και του ’90, όταν η βιομηχανία ζυμαρικών μεγάλωνε, η  Divella επεκτείνει τη δομή παραγωγής της: αυτή τη στιγμή η εταιρεία Divella είναι  συνώνυμη με την αριστεία της γεύσης και της ποιότητας.

Μετά  από 130 χρόνια, το “Μεσογειακό Πάθος” ενέπνευσε πολλούς ανθρώπους, δίνοντας ζωή στην παραγωγή τριών σύγχρονων εργοστασίων ζυμαρικών. Η Divella συνεχίζει να επιδιώκει τους ίδιους στόχους από το 1890, μεταφέροντας την παράδοση της Απουλίας και τις αρχές της μεσογειακής διατροφής σε όλο τον κόσμο με ζυμαρικά, μπισκότα, λάδι και πολλά άλλα προϊόντα υψηλής ποιότητας.