Είμαστε  μία ομάδα ανθρώπων, που τους αρέσει να δημιουργούν μοναδικές γεύσεις με προϊόντα απαλλαγμένα από συντηρητικά και ζάχαρη, να συλλέγουν μοναδικό μέλι από την ευρύτερη περιοχή μας και να ψάχνουν να βρουν το κατάλληλο αλάτι για εσάς από τη θάλασσα του Ιονίου πελάγους.

Βρισκόμαστε  στο αγρόκτημα Πινακάδες, όπου και παράγουμε τα προϊόντα μας.
Φτιάχνουμε  ξεχωριστές μαρμελάδες, τυποποιούμε μέλι από την περιοχή μας και αλάτι του Ιονίου.

Το  Αγρόκτημα μας βρίσκεται στο χωριό Τρίκορφο Ναυπακτίας και εκτείνεται σε έκταση 84 στρεμμάτων, δίπλα στον Ποταμό Εύηνο μέσα σε μια σπάνια φυσική ομορφιά και διαθέτουμε 8 ανεξάρτητες επιπλωμένες κατοικίες, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν έως 4-5 άτομα στην κάθε μία.

Ξεχωρίζουμε  γιατί φτιάχνουμε χειροποίητες μαρμελάδες από ολόκληρα φρούτα κομμένα στο χέρι και  επιλέξαμε να κάνουμε το προϊόν μας μόνο με φυσικά σάκχαρα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, άλλων  γλυκαντικών ή συντηρητικών. Η γλυκιά γεύση τους προέρχεται μόνο από φρούτα και χυμό φρούτων και η επεξεργασία τους γίνεται σε μία μονάδα εφοδιασμένη με τελευταίας τεχνολογίας γραμμή παραγωγής. Διαχειριζόμαστε όλες τις πρώτες ύλες σε ήπιες συνθήκες θέρμανσης, ώστε  να διατηρούνται το χρώμα και η γεύση των φρούτων στην βέλτιστη δυνατή κατάσταση.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το  IFS Food Standard είναι ένα πρότυπο που καθορίζει τις ειδικές απαιτήσεις για την ασφάλεια, νομιμότητα και ποιότητα των τροφίμων που πρέπει να ικανοποιούν οι επιχειρήσεις οι  οποίες επεξεργάζονται ή/και συσκευάζουν τρόφιμα.

Το  IFS Food Standard έχει αναγνωρισθεί από τον οργανισμό GFSI (Global Food Safety Institute) και στηρίζεται στις αρχές του HACCP δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην καλή πρακτική (GMP) και  στην ορθή υγιεινή πρακτική (GHP).

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ