Η καρδιά των προϊόντων μας γεμίζει με τους καρπούς της ελληνικής γης και πρώτο μας μέλημα είναι να διατηρήσουμε και να μεταδώσουμε χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές από τα ατελείωτα γευστικά τοπία της χώρας μας.

Οι οικογενειακές συνταγές μοιάζουν με ανοιχτή αγκαλιά, έτοιμη να χωρέσει τη γνώση μας για την αναζήτηση και παραγωγή αγνών και φυσικών προϊόντων και τη φρεσκάδα των πιο εκλεκτών πρώτων υλών.

Από τον Ιούνιο του 2016 πέρασε στα χέρια της νεαρής οικογένειας MELIMA το εργαστήριο, οι συνταγές, η μεγάλη εμπειρία και φαντασία γεύσεων της εταιρείας “Τα  Μυλέλια”, που προσπαθούν καθημερινά να μετατρέψουν τις πιο αγνές ελληνικές πρώτες ύλες σε εκλεκτά προϊόντα που ταξιδεύουν την Ελλάδα στον κόσμο.

Διαλέγουμε ποικιλίες σκληρού σιταριού, οι οποίες καλλιεργούνται σε μεγάλο υψόμετρο και αλέθονται σε πετρόμυλο, σε χαμηλές στροφές. Τα ζυμαρικά μας παράγονται στο χέρι και σε μικρές ποσότητες. Τα ξηραίνουμε σε θερμοκρασία δωματίου και όχι σε φούρνο, με σκοπό να διατηρήσουμε αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά και αρώματα της ελληνικής υπαίθρου.

Στο εργαστήριο μας παράγονται επίσης σάλτσες, ορεκτικά, αρωματικά αλάτια και  γλυκίσματα μελιού.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ