Η PIEMME – Mediterranean Products είναι μια σύγχρονη εταιρεία, ηγέτης στον τομέα των γεωργικών προϊόντων διατροφής και των λικέρ, που παράγει το Limoncello di Sorrento με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση.

Η PIEMME ιδρύθηκε το 1969 με πρωτοβουλία των τεχνιτών του Sorrento που είχαν αφιερωθεί στην παραγωγή ειδών ζαχαροπλαστικής με βάση το λεμόνι και του πιο παραδοσιακού Limoncello.

Βασισμένο σε μία ιστορική συνταγή, που μεταφέρεται από οικογένεια σε οικογένεια και από γενιά σε γενιά, από το 1986 και έπειτα το Limoncello di Sorrento, η τυπική αυτή εκχύλιση φλοιού λεμονιών αποκλειστικά από την περιοχή του Sorrento, γίνεται η υπερηφάνεια της εταιρείας.

Το πάθος για τις τοπικές παραδόσεις και η φροντίδα για την γνησιότητα των συστατικών του ωθεί την PIEMME να ακολουθεί όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής, από την καλλιέργεια, τη συγκομιδή και το ξεφλούδισμα του λεμονιού μέχρι την εκχύλιση και την εμφιάλωση που πραγματοποιούνται στο εργαστήριο.

Η καλλιέργεια και η μεταποίηση των προϊόντων μπορεί να είναι χειροποίητη όμως η τεχνολογικά πρωτοποριακή μονάδα μας είναι εγκεκριμένη και πιστοποιημένη από Διαχειριστή Ελέγχου Ποιότητας.