Η Royal Food είναι ένα μικρό εργαστήριο παραγωγής ζυμαρικών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2016 στη Χαλκίδα Εύβοιας. Πιστεύουμε ότι η ποιότητα αποτελεί τη μόνη εγγύηση που μπορεί να εξασφαλίσει την υγιή βιωσιμότητα μιας επιχείρησης. Για τη διασφάλιση της ποιότητας επιμένουμε στην επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών δίνοντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας, υψηλής διατροφικής αξίας και γεύσης.

Αντιμετωπίζουμε τους καταναλωτές μας με σεβασμό εφαρμόζοντας συνεπείς και αυστηρές διαδικασίες παραγωγής με σκοπό την προάσπιση της υγείας τους.

Έχοντας πλήρη στόχευση τα ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα, επιλέγουμε τις πρώτες ύλες και τους συνεργάτες μας με αυστηρά κριτήρια. Πιστεύουμε ότι είναι καλό να συνδυάζεται το καινοτόμο, οι νέες τεχνολογίες και οι σύγχρονες πρακτικές, με σεβασμό όμως στην ελληνική κληρονομιά και  τις αξίες του τόπου μας.

Τα ζυμαρικά Macareux είναι βασισμένα στην ποιότητα με σκοπό να κατακτήσουν κάθε γαστρονομική φαντασία. Χρησιμοποιώντας καινοτόμους συνδυασμούς με το καλύτερο ελληνικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου δημιουργούμε ζυμαρικά που σχηματίζονται παραδοσιακά με την χρήση μπρούντζινης μήτρας. Στη συνέχεια ξηραίνονται σε χαμηλή θερμοκρασία για πολλές ώρες με αποτέλεσμα ένα εύγευστο ζυμαρικό που διατηρεί την υψηλή διατροφική του αξία για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Η συσκευασία είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για την προστασία των προϊόντων μας.
Σχεδιάστηκε με εσωτερικό σακουλάκι ώστε να διατηρηθεί το προϊόν και τα συστατικά του ασφαλή σε όλο τους το ταξίδι μέχρι να βρεθούν στο πιάτο σας.