Η Tartufi Jimmy είναι μία εταιρεία που ειδικεύεται στην εμπορία φρέσκων τρούφων και στην παραγωγή προϊόντων διατηρημένης τρούφας υψηλής ποιότητας. Έχει αναπτυχθεί σημαντικά με την πάροδο του χρόνου και σήμερα είναι παρούσα σε ιταλικές και ξένες αγορές όπως η Ευρώπη, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βραζιλία, οι Ασιατικές χώρες, η Ρωσία, η Μέση Ανατολή και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Tartufi Jimmy γεννήθηκε σε μια παρθένα περιοχή, όπου το φυσικό οικοσύστημα επιτρέπει την ανάπτυξη των πιο εκλεκτών ειδών τρούφας. Από το 1980, ο ιδρυτής της εταιρείας, οδηγούμενος από το πάθος του για τον πολύτιμο αυτό κονδύλωμα, δημιούργησε ένα εξαιρετικό δίκτυο αγοράς και πώλησης.

Οι τρούφες μας έχουν ως πλεονέκτημα την ποιότητα και την ποικιλία, την πλούσια γεύση και μία εξαιρετικά αντιπροσωπευτική εδαφική ταυτότητα. Οι τρούφες μας προέρχονται απευθείας από κυνηγούς και συλλέκτες, κυρίως στην κεντρική Ιταλία, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας. Η διαθεσιμότητα αυτού του πολύτιμου κονδύλου είναι στενά συνδεδεμένη με εποχιακές και κλιματικές συνθήκες.