Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και εμπορία ξηρών καρπών για περισσότερα από 30 χρόνια. Η εμπειρία, η αφοσίωση και η αγάπη μας για τους ξηρούς καρπούς δημιούργησαν τους Nutlers, που έχουν ως σκοπό την παραγωγή προϊόντων βουτύρου ξηρών καρπών και την διάδοση τους.

Αγαπάμε τις ωραίες γεύσεις και ειδικά το θρεπτικό φαγητό που εκτός από ευχαρίστηση συμβάλλει στην ισορροπημένη καθημερινή διατροφή μας. Το βούτυρο ξηρών καρπών προσφέρει γεύματα πλούσια σε θρεπτική αξία και μπορεί να καταναλωθεί ως μέρος του πρωινού στο γιαούρτι ή στο ψωμί, ως snack για τα ενδιάμεσα γεύματα ή dressing σε γλυκές ή αλμυρές γεύσεις.

Η ομάδα των Νutlers είναι υπεύθυνη για όλα τα στάδια επεξεργασίας των προϊόντων από την εύρεση και προμήθεια των πρώτων υλών, την επεξεργασία, την παραγωγή έως και την διακίνηση στους πελάτες μας.

Το πάθος μας για την γευστική και υγιεινή διατροφή αποτελούν δέσμευση για την διατήρηση υψηλής ποιότητας αλλά και την εύρεση νέων ιδεών για την παραγωγή πρωτοποριακών και καινοτόμων προϊόντων.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε ποικίλλουν αναλόγως την εποχή και την γεωγραφική τους προέλευση. Αυτές οι διαφορές ίσως να έχουν ως αποτέλεσμα μικρές διαφορές στην υφή, στη γεύση και στο χρώμα των προϊόντων μας. Διαβεβαιώνουμε τους πελάτες μας ότι χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας με την μικρότερη δυνατή επεξεργασία χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Η εταιρεία μας εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ασφαλείας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005, που αφορά την παραγωγή και διακίνηση των προϊόντων μας.

Οι αξίες, η φιλοσοφία και η έμπειρη ομάδα μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι για την ομαλή λειτουργία των μονάδων μας, διατηρώντας την δέσμευση απέναντι στους πελάτες μας για την διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Η Αποστολή μας
Η διατροφή μας είναι απόλαυση. Είτε πρόκειται για ένα γρήγορο snack, είτε πρόκειται για ένα όμορφο δείπνο, το φαγητό είναι σημαντικό μέρος της καθημερινότητας μας. Δεν είναι μόνο ένας τρόπος επιβίωσης, αλλά και ένας τρόπος να φροντίζουμε τους αγαπημένους μας και εμάς τους ίδιους. Από το να μαγειρεύουμε πολύπλοκες συνταγές ή απλώς να φτιάξουμε ένα snack για το δρόμο, το φαγητό, οι γεύσεις, οι μυρωδιές “νοστιμίζουν” τη ζωή μας.

Η υγιεινή φυσική διατροφή μπορεί να είναι νόστιμη.
Οι περισσότεροι από εμάς όταν σκεφτόμαστε την υγιεινή διατροφή ή τις δίαιτες σπανίως τις συνδυάζουμε με τη νοστιμιά. Όμως όταν το φαγητό είναι θρεπτικό, υγιεινό και νόστιμο μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την καθημερινότητα μας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ