ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να δώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

μέσω του www.deloinon.com
με μία απλή διαδικασία είτε σαν εγγεγραμμένος χρήστης είτε ως επισκέπτης.

μέσω τηλεφώνου
με απλή αστική χρέωση στο 210 6623894 καθημερινές από 10:00 έως 18:00.

μέσω email στο mail@deloinon.com
ολόκληρο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τον αριθμό τηλεφώνου στον οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, γιατί ακόμα και αν τα στοιχεία που μας αποστείλατε είναι πλήρη, θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας τηλεφωνικά.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Σας παρέχουμε τους εξής τρόπους εξόφλησης της παραγγελίας σας:

μέσω Paypal
Αν έχετε ήδη λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την αντίστοιχη επιλογή στους τρόπους πληρωμής. Αν δεν έχετε σας δίνετε η δυνατότητα να πληρώσετε μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, με την πιστωτική ή τη χρεωστική σας κάρτα, χωρίς να είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός λογαριασμού.

με μετρητά κατά την παράδοση
Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στον courier που θα σας την παραδώσει.

με κατάθεση
Σε τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΝΟΥ-ΡΑΪΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (PR FOODS LTD).

Η εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημά της αριθμούς, CCV2, καθώς και ημερομηνίες λήξεως των πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών.

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών courier ACS (όλοι οι τρόποι πληρωμής) και TNT/FedEX (μόνο για ήδη εξοφλημένες παραγγελίες) από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Το κόστος μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη μόνο για παραγγελίες που δεν ξεπέρασαν το όριο των πενήντα (50) ευρώ  για όλη την Ελλάδα και διαμορφώνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για την υπηρεσία αντικαταβολής και επίσης δεν υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εξυπηρετεί σχεδόν όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Για να μάθετε εάν εξυπηρετούμε την περιοχή σας μπορείτε να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών στο 210 6623894 καθημερινές από 10:00 έως 18:00. Σε απομακρυσμένα σημεία δεν δύναται να γίνει η αποστολή των προϊόντων παρά μόνο κατόπιν συνεννόησης και επιπλέον χρέωσης μεταφορικών.